Energetische Behandelingen

Voor natuurgeneeskundige behandelingen en consulten kan men terecht bij de Natuurgeneeskundige Praktijk van Parasympathicus.

Het behandelinstraject begint met een intake-sessie van één uur, waarbij de klachten op een rijtje worden gezet en eventueel medicijngebruik in kaart wordt gebracht. Gedurende deze intake-sessie krijgt de cliënt ook belangrijke informatie m.b.t. wat zij/hij zelf kan doen om sneller van een aandoening te herstellen. Voor de aparte behandelingsessies die na de intake volgen wordt één uur gereserveerd. De eerste behandelingsessie is vooral bedoeld als eerste verlichting van de klachten. De praktijk leert dat er gemiddeld vijf tot tien sessies nodig zijn om de basis te leggen voor een klachtenvrije beleving. Een intake-sessie apart kost € 70,00. Daarna is het tarief voor de eerstvolgende behandeling ook € 70,00.

Wanneer de cliënt verkiest om meteen aaneengesloten op de intake-sessie een behandeling te ondergaan dan wordt er voor die eerste totaal-sessie 2 uren gereserveerd. Het tarief hiervoor bedraagt dan € 120,00. Vervolgbehandelingen, waarvoor één uur worden gereserveerd, kosten € 70,00.

De consulten/behandelingen van de praktijk Parasympathicus worden door de ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van de verzekering die men afsloot. Na de consulten/behandelingen krijgt men daarom een Declaratienota mee die men voor vergoeding kan indienen bij de eigen ziektekostenverzekeraar.

Er kan nog niet gepind worden. De kosten behoren na een sessie ter plekke contant betaald te worden.

Voor afspraken kan men mailen of bellen naar Leonard.
E-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Tel.: +31 (0)6 45 92 12 93

 
A+ Services