Goede Doelen PDF Print E-mail

Een van de doeleinden van de Qigong Circle Academy is om onze hulpbehoevende medemens te helpen het leven wat draaglijker en aangenamer te maken.

Wij steunen dus ook de mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Zij kunnen immers door hun aandoening niet meer het leven leiden zoals ze dit graag zouden willen. Door deze handicap kan men overgevoelig zijn voor geluid en licht en is het moeilijk om gesprekken goed te kunnen volgen. Vanwege deze klachten wordt het door mensen met NAH als prettig ervaren om lotgenoten in een aangepaste omgeving te kunnen ontmoeten.

Het is daarom belangrijk dat deze mogelijkheid er is. Men kan in deze omgeving ervaringen uitwisselen en contacten onderhouden, zodat men niet in een  isolement terechtkomt.

Door allerlei bezuinigingen van rijksoverheden zijn ook subsidies weggevallen die bovengenoemde accommodaties mogelijk maakten. Om de mensen met NAH te steunen en de mogelijkheid te bieden om toch nog een sociaal leven te kunnen leiden en niet in een isolement te geraken, hopen wij dat bedrijven – en ook anderen die daartoe de middelen hebben – hen willen steunen via sponsoring van het NAH-café, waar mensen met NAH elkaar kunnen blijven ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie

Folder NAH-Café Breda

Filmpje 5-jarig jubileum 

 
A+ Services