Meditatiedagen Print
Data:
 n.n.b.
Tijd:
 10.00 - 12.30 uur
Locatie:  n.n.b.


MEDITATIEDAG
Tao´stische 'Stille aandacht'-meditatietechnieken zijn optimale Mindfullness-technieken, maar in Tao´stische yoga werden die al duizenden jaren beoefend. De Tao´sten ontdekten dat, indien deze meditatietechnieken op de juiste wijze worden beoefend, men energie voelbaar kon opwekken in de zgn. DantiŰns of Elixervelden, de energieholten of opslagplaatsen in het lichaam. Deze krachtig ontwikkelde energie kan men dan in het lichaam circuleren en zelfs fysiek uitstralen. Alle organen zullen daardoor gevitaliseerd worden en men zal tot op hoge leeftijd een fysieke gezondheid behouden en oud worden zonder kwaaltjes.

Tijdens de Qigong meditatiedagen geeft Leonard zogenaamde 'Begeleidende meditaties' en de noodzakelijke kennis die het meditatieproces zullen vergemakkelijken. De meditaties zullen gericht zijn op het verstillen van de geest en het vergroten van bewustzijn om met bepaalde Tao´stische en Boeddhistische geest-ademtechnieken uiteindelijk warmte op te kunnen wekken in en rond het lichaam.

Men zal ook de gelegenheid krijgen om vragen te stellen m.b.t. deze training van "Stille aandacht". Aan beginners zullen ook de verschillende modi van hun geest uitgelegd worden en hoe men met 'stille aandacht' en de adem de zgn. 'concentratiespier' kan ontwikkelen om tot een weidser bewustzijn te komen.

Duidelijke voordelen die men zal behalen uit het beoefenen van dergelijke meditaties zijn:

  • een rustige en standvastige geest
  • een gezonde bloedcirculatie
  • optimale pH-factor met hoge zuurstofniveaus in het bloed en daardoor ook
  • een krachtiger immuunsysteem
  • het handhaven van een gezond lichaam en een gezonde geest
De juiste ademhalingstechnieken m.b.t. het middenrif stimuleren de werking van de buikorganen, waaronder ook zgn. endocriene klieren die de gezonde natuurlijke lichaamseigen biochemische processen krachtig stimuleren.

Deelnamekosten
Ç65,00 Warme drank en frisdrank is inbegrepen.

Voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze workshop kunt u een e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it of u kunt bellen naar telefoonnummer +31 (0)6 45 92 12 93.

 
A+ Services