Basis Energetisch Therapeut

BASISOPLEIDING ENERGETISCH THERAPEUT

Datum:
 gereserveerd voor privťlessen (2 tot 4 personen)
Tijd:
 in gezamenlijk overleg
Locatie:
 n.n.b.

 

 

 

 

Hoofddocent Leonard van SchukkmannDE HOOFDDOCENT van deze opleiding bij de Qigong Circle Academy is Leonard van Schukkmann. Hij heeft als Energetisch Wei-Qi healer en Qigong healer in Medische Qigong een jarenlange ervaring en heeft al vele jaren als energetisch genezer en natuurgeneeskundige een heel succesvolle praktijk. Hij beoefende jarenlang de energetische training uit de Tenaga Dalam (de Innerlijke Kracht) en Pranayama uit de Indiase Yoga. Deze dagelijkse training leidde hem uiteindelijk naar de TaoÔstische Medische Qigong (Ch'i Gong of Chi Kung). Dit is onder meer een krachtige innerlijke energetische training voor het voelbaar kunnen opwekken van Qi als een metaalachtige hitte in de DantiŽn om daarna de andere DantiŽns en energetische poorten van het lichaam te openen en Qi voelbaar te circuleren door energievaten en organen. De kracht die uit deze technieken voortkomt is nodig voor het succesvol en veilig uitvoeren van Medische Qigong-behandelingen als holistisch healer en energetisch therapeut

INHOUD
Om het beroep van Holistisch Energetisch Therapeut uit te oefenen kan men bij de Qigong Circle Academy (QCA) eerst de Basisopleiding Energetisch Therapeut volgen en daarna de opleiding volgen voor 'Holistisch Energetisch Therapeut'.

In deze opleiding voor energetische geneeskunde leert men onder andere de basis om een krachtige energetische genezer te worden. Men leert hoe men op een veilige manier dagelijks energetische behandelingen kan geven zonder zelf aangetast te worden door negatieve energie tijdens het behandelen van patiŽnten. De beoefening van de Microkosmische Omloop en basiskennis m.b.t. de energiepoorten (de eenentwintig belangrijkste chakra's en orgaanchakra's), menselijke anatomie en pathologie maken onder meer deel uit van deze opleiding.

Op dit moment wordt deze (beroeps)opleiding in delen aan therapeuten of toekomstige therapeuten gegeven. Op verzoek van belangstellenden en na beoordeling van de ins- en outs werd besloten om deze opleiding in privť-opleidingssessies van 1 of 2 uren per les te onderwijzen. De opleidingsdagen worden in overleg met de therapeut/belangstellende afgesproken. De kosten van een lesuur Medische Qigong bedragen Ä 95,00 per persoon die vooraf aan de opleidingsles gestort kan worden op het rekeningnummer van de Qigong Circle Academy of vooraf aan de les contant betaald kan worden.

Omdat de lessen 1 op 1 gegeven worden en er dus totale aandacht aan de leerling besteed kan worden, zal de  basisopleiding in 14 opleidingsuren afgerond kunnen worden. De nadruk wordt er echter wel op gelegd dat de leerling zelf ook thuis met zelfstudie en oefening de lessen moet voortzetten zoals die aan hem/haar worden onderwezen om tot een kwalitatief professionele standaard te komen wat vereist is voor het uitoefenen van een beroep als Natuurgeneeskundig Energetisch therapeut of Qigong Healer.

Voordeel van deze lesmethode is ook dat de leerling voor 1 of 2 lessen per keer in deze opleiding kan betalen en dus vooraf geen groot bedrag ineens hoeft over te maken. Bovendien kan de leerling zijn eigen tempo voor de lessen bepalen, omdat hij/zij in overleg de volgende les kan laten vastleggen.

De lessen worden gegeven in de Energetische Geneeskunde-praktijk van de Parasympathicus te Breda.

Deze opleiding wordt verzorgd door de Qigong Circle Academy. Voor meer informatie of om u alvast in te schrijven en uw plaats te reserveren voor deze opleiding kunt u een e-mail sturen naar mailto: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it of u kunt bellen naar +31 (0)6 45 92 12 93.

Reservering geschiedt op volgorde van binnenkomst.

 
 
[ terug ]

 
A+ Services