Energetische Geneeskunde

OPLEIDING HOLISTISCH ENERGETISCH THERAPEUT

Datum:
 n.n.t.b.
Tijd:
 n.n.t.b.
Locatie:
 n.n.t.b.

 

 

 

Inhoud
Om het beroep van Holistisch Energetisch Therapeut uit te oefenen kan men bij de Qigong Circle Academy (QCA) eerst de 'Basisopleiding Energetisch Therapeut' en daarna de opleiding 'Holistisch Energetisch Therapeut' volgen.

In deze training leert men de technieken om een krachtige energetische genezer te worden. Men leert hoe men op een veilige manier dagelijks energetische behandelingen kan geven zonder zelf aangetast te worden door negatieve energie tijdens het behandelen van patiënten. De beoefening van de Microkosmische Omloop en basiskennis m.b.t. de energiepoorten (de eenentwintig belangrijkste chakra's en orgaanchakra's), menselijke anatomie en fysiologie maken onder meer deel uit van deze opleiding.

De theoretische en praktische lessen zullen per klas aan een beperkte groep belangstellenden gegeven worden. Na voltooiing van deze opleiding kan men ook het examen aanvragen voor het behalen van het officiële diploma Holistisch Energetisch Therapeut. Hierbij kan men het diploma 'Qigonghealer/ Energetisch genezer' behalen van de QCA. Desgewenst kan men dan ook door de QCA en SQC als erkend Energetisch genezer/Qigong-healer op de websites van de QCA en SQC geplaatst worden.
 
[ terug ]

 
A+ Services