Energetische training voor de vechtkunsten: Tenaga Dalam (Innerlijke Kracht)
Datum: n.n.b.
Tijd:
 13.00 - 16.00 uur
Locatie: Breda of Etten-Leur


Inhoud

Deze training is geschikt voor iedereen die een vechtkunst beoefent of wilt gaan beoefenen om meer kracht daaruit te kunnen genereren en ontwikkelen.
Deze training omvat de energetische training voor de vechtkunsten, zoals beoefend in Silat/Kung-Fu en Taiji Chuan voor het ontwikkelen van de Qi-kracht en het projecteren van deze energie en het circuleren van Qi door het lichaam voor een optimale gezondheid. Aandacht zal gericht worden op het koppelen van de geest aan de adem en deze vloeiend en vertraagd de bewegingen te laten geleiden. Door de juiste beoefening die men in deze training leert, zal men lichamelijk de energie als warmte en tintelingen kunnen waarnemen. Bovendien leert men de betekenis van deze vertraagde bewegingen die op de adem rusten, zodat men deze bewegingen op snelheid uitgevoerd als een uiterst efficiŽnte vechtkunst kan toepassen. Economie van beweging en het leren van "reflexen op zicht" zijn ook onderdeel van deze training.

De lessen worden gegeven door de hoofdleraar van de Stichting Qigong Cirkel, Sifu Leonard en zijn ervaren leraar-assistenten.
De workshop Energetische training voor de vechtkunsten/Tenaga Dalam zal op een zondag worden gegeven aan een beperkte groep deelnemers. Men kan zich hiervoor reeds aanmelden via This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
 
INSCHRIJVING DEELNAME
Deelnamekosten: Ä 75,00.
(Storting t.n.v. Qigong Circle Academy te Etten-Leur o.v.v. WS Tenaga Dalam + datum op rekeningnummer NL85 RABO 0322 8991 09.)

Uw deelnameplaats wordt gereserveerd wanneer de deelnamekosten uiterlijk een week voor de betreffende workshop op het bovengenoemde rekeningnummer van de Qigong Circle Academy zijn ontvangen. Hiervan krijgt u bevestiging via e-mail of telefoon.

Deze workshop wordt verzorgd door de Qigong Circle Academy. Voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze workshop kunt u een e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it of u kunt bellen naar telefoonnummer +31 (0)6 45 92 12 93.

Reservering op volgorde van binnenkomst. Bij meer aanmeldingen wordt men eventueel doorgeschoven naar de volgende workshop.
 
A+ Services