Qigong-training

WEKELIJKSE TRAININGEN
De hoofd-trainer van de Qigong Cirkel geeft wekelijks aan beginners en gevorderden op vrijdagavonden in Etten-Leur Qigong-lessen voor de Stichting Qigong Cirkel m.b.t. gezondheid en genezing, holistisch energetische geneeskunde/medische Qigong. Qigong/Tenaga Dalam voor de Innerlijke Krijgskunsten en Spirituele Qigong wordt gegeven aan de gevorderde Qigongbeoefenaren voor Qi-projectie en -circulatie.

De contributies voor de trainingen van de Stichting Qigong Cirkel komen ten goede aan de 'Stichting Qigong Cirkel'. Deze bijdragen aan de Stichting (zonder winstbejag) zijn nodig om de doelstellingen van deze stichting in stand te kunnen houden (zie ook de website van de Stichting Qigong Cirkel).

In Breda wordt voor de Qigong Circle Academy Qigongles gegeven op maandagavonden van 19.30 tot 20.30 uur m.b.t. Daoyin-training voor gezondheid en lichamelijke kracht, holistisch energetische geneeskunde, de inzichten van medische Qigong, de Innerlijke Krijgskunsten/Tenaga Dalam en Spirituele Qigong.


INFORMATIE
U kunt informatie verkrijgen en/of uzelf opgeven (ook voor een proefles)
via telefoon: +31 (0)6 45 92 12 93
per e-mail voor de lessen op vrijdagavonden: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
per e-mail voor de lessen op maandagavonden: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it


LOCATIES

Etten-Leur
Training:   Tenaga Dalam
Locatie   Gymnastieklokaal
Basisschool de Hasselbraam
Adres:        Beukenlaan 45
4871 VG Etten-Leur
Dag:   vrijdag
Tijd:   20.00 - 21.00 uur
Proefles:   € 10,–
Inschrijfgeld:   € 20,– eenmalig
Contributie:   € 35,– per maand
     

 

 

 

 

 

 

 

Breda
Training:        Qigong, Daoyin training niveaus 1, 2, 3
Locatie:   Gymzaal De Elandstraat
Adres:   Elandstraat 12
4817 DP Breda
Dag:   maandag
Tijd:   19.30 - 20.30 uur
Proefles:   € 10,–
Inschrijfgeld:   € 20,– eenmalig
Contributie:   € 35,– per maand
      
 
A+ Services