Chakra Healing Basis 1 - 2 - 3
Data:
 N.n.t.b
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Locatie:
 n.n.b.

 

 

 

 

Inhoud
In de workshops Basis Chakra Healing zal worden ingegaan op de werking van energiepoorten, de invloed van deze chakra's op zenuwvlechten en hun invloed op de endocriene organen. Ook de basis van energetische scantechnieken bij zittende, staande en liggende houding van de patiŽnt wordt in deze workshop behandeld. De verschillende Wei Qi-velden en de betekenis van deze informatievelden zal ook worden belicht, net zoals de kwaliteiten en klassificaties van Qi die de healer door deze velden kan waarnemen.


INSCHRIJVING DEELNAME

Deelnamekosten: Ä 125,Ė.
Middagmaaltijd, drank en deelnamecertificaat zijn bij de deelnamekosten inbegrepen.

Storting t.n.v. Qigong Circle Academy te Etten-Leur op rekeningnummer NL85 RABO 0322 8991 09 o.v.v. WS Chakra Healing Basis + deelnamedatum.
Uw deelnameplaats wordt gereserveerd wanneer de deelnamekosten uiterlijk een week voor de betreffende workshop op het bovengenoemde rekeningnummer van de Qigong Circle Academy zijn ontvangen. Hiervan krijgt u bevestiging via uw opgegeven e-mail of telefoon.

Deze workshop wordt verzorgd door de Qigong Circle Academy. Voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze workshop kunt u een e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it of u kunt bellen naar +31 (0)6 45 92 12 93.

Reservering geschiedt op volgorde van binnenkomst. Wanneer het maximum aantal deelnemers voor de workshop bereikt is, worden de nieuwe aanmeldingen doorgeschoven naar de volgende workshop.

 
A+ Services