Workshop Microkosmische Omloop
Datum:  n.n.b.
Tijd:
 10.00 - 15.30 uur
Locatie: n.n.b.

HET OPENEN VAN DE KLEINE HEMELSE OMLOOP
De Microkosmische Omloop voor het openen van de chakra's en het krachtig opwekken van de Qi-stroom door Dumai en Renmai
Getoetst en accreditatie door KTNO

Inhoud
De Kleine Hemelse Omloop wordt ook wel de Microkosmische Omloop genoemd. Het zijn de twee belangrijkste energievaten die aan de voor- en achterkant door het lichaam stromen. In de acupunctuur noemt men deze energievaten de Du Mai (het gouverneursvat) en de Ren Mai (het conceptievat). De energiepoorten of chakra's op deze Microcosmische Omloop zijn gerelateerd aan een belangrijke inwendige functie, omdat zij rechtstreeks werken op zenuwvlechten die hun invloed uitoefenen op de endocriene klieren van het lichaam.

Deze training is de basis van een optimale gezondheid. Ze wordt al duizenden jaren beoefend als basis van de kracht van Qigongmeesters, Shaolin Kung-Fu monniken en Qigong healers.

In het ge´llustreerde werkmapje, wat aan iedere deelnemer van deze workshop wordt uitgereikt, staan alle te activeren energiepoorten van het 'Vuurpad' en belangrijke informatie met betrekking tot het openen van de Microkosmische Omloop.

De belangrijkste beproefde methoden om het 'Vuurpad' te activeren worden in deze workshop behandeld: een klassieke Tao´stische methode, de Yan Xin-methode en de methode van Leonard (gebaseerd op Tao´stische en Supramentale Yoga).

Enkele essentiŰle onderdelen uit deze workshop zijn: Tao´stische en Boeddhistische ademhalingstechnieken, het 'Gouverneursvat' of het Yang-vat Dumai (Du-mo), het 'Conceptievat' of het Yin-vat Renmai (Jen-mo), de 'vier fasen-ademhaling', de gevoelens en signalen tijdens het ontwikkelen van de Microkosmische Omloop, het co÷rdineren van de adem en de geest.

Ook komen aan bod: het Windpad, het Waterpad, de werking van de energievaten van het vuurpad op de zenuwvlechten en endocriene klieren, energievelden, kleurfrequenties, de aardfrequentie en Schuhmann-resonantie, de frequentieniveaus van onze hersenen, de Wu Guan enz.


INSCHRIJVING DEELNAME

Deelnamekosten: Ç 125,00.
Middagmaaltijd, drank, ge´llustreerd werkmapje/handleiding voor het openen van de Kleine Hemelse Omloop en deelnamecertificaat zijn bij de deelnamekosten inbegrepen.

Storting t.n.v. Qigong Circle Academy te Etten-Leur op rekeningnummer NL85 RABO 0322 8991 09 o.v.v. WS Microkosmische Omloop + deelnamedatum.
Uw deelnameplaats wordt gereserveerd wanneer de deelnamekosten uiterlijk een week voor de betreffende workshop op het bovengenoemde rekeningnummer van de Qigong Circle Academy zijn ontvangen. Hiervan krijgt u bevestiging via uw opgegeven e-mail of telefoon.

Deze workshop wordt verzorgd door de Qigong Circle Academy. Voor meer informatie of om u in te schrijven voor deze workshop kunt u een e-mail sturen naar This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it of u kunt bellen naar +31 (0)6 45 92 12 93.

Reservering geschiedt op volgorde van binnenkomst. Wanneer het maximum aantal deelnemers voor de workshop bereikt is, worden de nieuwe aanmeldingen doorgeschoven naar de volgende workshop.

 
A+ Services